Αναζήτηση

Εγγραφή χρήστη
images/slider/slide-1.jpg

Τεχνική υποστήριξη εταιρειών

Οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης μηχανογραφικού εξοπλισμού της IPTECH, προλαμβάνουν την εμφάνιση προβλημάτων λειτουργικότητας μηχανογραφικών υποδομών, προσφέροντας συνεχόμενη λειτουργία της καθημερινής παραγωγικής διαδικασίας. Η ελαχιστοποίηση του χρόνου αποκατάστασης των προβλημάτων επιτυγχάνεται με υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης σχεδιασμένες για τις απαιτήσεις της επιχείρησης. Επιλέξτε το πακέτο υπηρεσιών που σας καλύπτει ή δημιουργήστε On Line το δικό σας πακέτο υποστήριξης, συνδυάζοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας με τις προδιαγραφές υποστήριξη της δική σας επιχείρησης.

 

Τα πακέτα τεχνικής υποστήριξης της IPtech προσφέρουν ανταγωνιστικό κόστος υπηρεσιών σε επιχειρήσεις με ενεργό ετήσιο συμβόλαιο υποστήριξης.

Τηλεφωνική υποστήριξη

Η υπηρεσία προσφέρει άμεση επικοινωνία με έναν σύμβουλο υποστήριξης, με σκοπό την καταγραφή του προβλήματος σε πρώτο επίπεδο και την παροχή συμβουλών για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Στην συνέχεια θα ενεργοποιήσει τις απαιτούμενες υπηρεσίες υποστήριξης με σκοπό την επίλυση του προβλήματος.

Υποστήριξη στο χώρο σας

Μετά την υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης, αν εκτιμηθεί ότι απαιτείται επίσκεψη στην εγκατάσταση, τότε ένας σύμβουλος υποστήριξης θα την επισκεφθεί για να παρέχει υπηρεσίες. Ο χρόνος μετάβασης είναι συγκεκριμένος. Ανταλλακτικά για την επισκευή ή παροχή εφεδρικού συστήματος συνδυάζονται με την υπηρεσία.

Απομακρυσμένη υποστήριξη

Η υπηρεσία προσφέρεται αν το σύστημα του πελάτη είναι σε θέση να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Παρέχει την δυνατότητα on line σύνδεσης οπουδήποτε υπάρχει διαδίκτυο με το σύστημα που χρειάζεται υποστήριξη, ενώ ο σύμβουλος προσφέρει και τηλεφωνική υποστήριξη προς τον χειριστή. Η υπηρεσία είναι απόλυτα ασφαλής.

Προληπτική υποστήριξη

Υπηρεσία υποστήριξης που προσφέρεται με σκοπό τον έλεγχο του εξοπλισμού και την αποτροπή βλαβών. Η υπηρεσία υλοποιείται απομακρυσμένα ή με επίσκεψη στην εγκατάσταση σε περιοδικά χρονικά διαστήματα. Προστατεύει την εγκατάσταση και αντιμετωπίζει τα προβλήματα πριν γίνουν σημαντικά.

308
Επιχειρήσεις

3.142
Εγκατεστημένα έργα

31,878
Ολοκληρωμένα αιτήματα

36 χρόνια
Υπηρεσίες υποστήριξης

Υπηρεσίες IT

Εξασφαλίστε έναν εξειδικευμένο συνεργάτη ΙΤ για τις τεχνολογικές σας ανάγκες και ελαχιστοποιήστε απρόβλεπτες καταστάσεις οι οποίες είναι ικανές να αναστείλουν ή να δυσχεράνουν την παραγωγική διαδικασία της εταιρείας σας. Οι συνεργάτες της IPTECH αναλαμβάνουν την διαχείριση IT των συστημάτων σας στο βαθμό που εσείς επιθυμείτε με συγκεκριμένο SLA (Service Level Agreement) και για το χρονικό διάστημα που σας ενδιαφέρει.

Κάθε επιχείρηση για την διεκπεραίωση όλων των παραγωγικών διαδικασιών, την επικοινωνία της

Μετασχηματίστε την συνεργασία στον χώρο εργασίας. Οι συνδεδεμένες εμπειρίες βελτιώνουν την
Virtualization (ή εικονοποίηση συστημάτων και υποδομών), είναι η τεχνολογία με την οποία τα φυσικά.

Επικοινωνήστε σήμερα με την IPTECH και εξασφαλίστε υπηρεσίες IT από το εξειδικευμένο προσωπικό της.
Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε επιχειρήσεις.

Δείτε τις υπηρεσίες

Τμήμα υποστήριξης

Το ανθρώπινο δυναμικό της IPtech αποτελεί τον μοχλό ανάπτυξής της. Διακρίνεται για την αφοσίωση τη δημιουργικότητα και το ομαδικό του πνεύμα. Στελεχώνεται από ανθρώπους με εξειδικευμένη γνώση και κατάρτιση, στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης ικανό να προσφέρει επαρκή υποστήριξη στην Ελληνική επιχείρηση.

our team
Τηλεφωνικό κέντρο
217 0008001

Δευτέρα έως Παρασκευή
από τις 9:00 το πρωί έως στις 17:00 το απόγευμα

όροι χρήσης
Εγγραφή
You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Επεξεργασία Λογαριασμού
Εγγραφή στο newsletter
Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας και να απολαβαίνεις μοναδικές προσφορές.

Θέλω να ενημερώνομαι μέσω email για τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες από αυτήν την ιστοσελίδα, και συμφωνώ με τους Όρους Προσωπικών Δεδομένων
Εγγραφή στο newsletter
Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας και να απολαβαίνεις μοναδικές προσφορές.

Θέλω να ενημερώνομαι μέσω email για τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες από αυτήν την ιστοσελίδα, και συμφωνώ με τους Όρους Προσωπικών Δεδομένων
Επικοινωνήστε μαζί μας
Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.